以最清爽美肌迎接夏日 : 美國大熱「OLAY空氣霜」隨時保持最Fresh的膚質!

 

一提到滋潤、保濕,就彷彿聯想到黏膜的面霜?今日,小編就為你打破迷思,推介OLAY在這個炎夏推出一系列美國進口Air Cream空氣霜!

整個系列有三種不同的配方,包括:Regenerist Air Cream緊緻空氣感面霜、Regenerist Air Cream緊緻空氣感面霜及Regenerist  Air Cream緊緻空氣感面霜,給你的肌膚最清爽輕盈的護膚新體驗!

 

. 男生最怕女生「笠痴痴」, 即係成日痴住哂,要對方無時無刻報到🙋🏻‍♂️ 仲要去到邊跟到邊。 . 喂呀~~~ 換轉係你,想同班閨蜜high個tea, 你另一半跟住你,你又會唔會想反佢眼🤦🏻‍♀️ . 所以,聰明嘅女生要識得做個 「空氣感女生」 對方須要你但同時相處輕柔舒適😌 . . 正如我哋揀面霜一樣,搽到笠痴痴再化妝, 頂足一日點頂喎😩實溶妝又出油。 但美國銷售No.1 嘅 #OLAY美國空氣霜系列, 就可以幫你充滿空氣感☁️ . #全新美國空氣霜 質地清爽唔「笠」, 突破性空氣海綿微粒能承載1000倍水分, 為肌膚大量補水,再加上啞光因子可控油, 用後毛孔更細緻、妝容就更貼服! . . 空氣霜系列仲有三種配方👇🏻 緊緻、亮白、修護,針對唔同肌膚需要, 配方有埋防曬功效,一步完成防曬+保濕, 皮膚好心情自然好,人同皮膚都零負擔啦! . #空氣感女生絕對要由內到外都充滿空氣感 . . @olay #空氣霜 #AirCream #挑戰12小時清爽啞光感 #美國銷量No1 #OLAYHK #followme #skincare #beauty #beautyjunkie #new #girls #summerhk #hot #moisturizer #red #white #lifestyle

A post shared by Ms Jovi:) (@msjoviii) on

 

 

 

 

隨著夏季的來臨,溫度與濕氣也不斷攀升,油光滿面更是最難預防的尷尬情況。Air Cream空氣霜系列蘊含的Air Finish 啞光因子有效控油、防油光,可以為你避免這個尷尬場面!啞光因子更可令肌膚有啞緻、收細毛孔的功效,讓你隨時保持最Fresh的膚質!

Air Cream更含有空氣海綿微粒,以突破性的技術為你承載1000倍的水分,即使面霜透薄順滑,仍可為肌膚注入源源水份,解決因乾燥而出油的問題!

 

 

(Visited 21 times, 1 visits today)